Tafellampen voor buiten

25 items total
Draagbare tafellamp LIGHT TO GO, organisch grijs, Koziol
63 €
KOZ3799670
Draagbare tafellamp SPIRIT L, LED, crème, Blomus
66,25 €
BM66065
Draagbare tafellamp SPIRIT L, LED, grijs, Blomus
66,25 €
BM66063
Draagbare tafellamp SPIRIT L, LED, warm grijs, Blomus
66,25 €
BM66064
Draagbare tafellamp SPIRIT S, LED, crème, Blomus
40,75 €
BM66062
Draagbare tafellamp SPIRIT S, LED, grijs, Blomus
40,75 €
BM66061
Draagbare tafellamp SPIRIT S, LED, zilvergrijs, Blomus
40,75 €
BM66060
Draagbare tafellamp SPIRIT XL, LED, donkergrijs, Blomus
131,58 €
BM66236
Draagbare tafellamp SPIRIT XL, LED, lichtgrijs, Blomus
131,58 €
BM66235
Voet ELEVATION voor tafelhaard SPIN 120, goudkleurig, Höfats
37 €
HO00012
Voet ELEVATION voor tafelhaard SPIN 120, zwart, Höfats
37 €
HO00011
Draagbare tafellamp LIGHT TO GO, donkergrijs, Koziol
64 €
KOZ3799673
Draagbare tafellamp SPIRIT, crème, Blomus
131,58 €
BM66237
Draagbare tafellamp ANI MINI 21 cm, LED, warm grijs, aluminium, Blomus
New
BM67076
Draagbare tafellamp ANI MINI 21 cm, LED, wit, aluminium, Blomus
New
96,85 €
BM67073
Draagbare tafellamp FAROL 35,5 cm, LED, roest-look, aluminium, Blomus
New
BM66725
Draagbare tafellamp FAROL MINI 19,5 cm, LED, brons, aluminium, Blomus
New
BM67049
Draagbare tafellamp FAROL MINI 19,5 cm, LED, warm grijs, aluminium, Blomus
New
BM67048
Draagbare tafellamp FAROL MINI 19,5 cm, LED, wit, aluminium, Blomus
New
101,95 €
BM67046
Draagbare tafellamp FAROL MINI 19,5 cm, LED, wit, satelietgrijs, Blomus
New
BM67047
Draagbare tafellamp IRIS 18 cm, LED, brons, aluminium, Blomus
New
199 €
BM67043
Up
More products

Tafellampen voor buiten - transformeer je buitenoase met stijlvolle verlichting

Wat zijn de verschillen tussen tafellampen voor buiten en tafellampen voor binnen?

Met tafellampen voor buiten kun je de sfeer in je buitenruimte snel verbeteren. Deze tafellampen kunnen, net als hun equivalenten binnenshuis, schaduwen creëren, licht over oppervlakken laten vallen en een rozige, sfeervolle gloed geven die je tijd voor rust en ontspanning of je buitenfeest verbetert.

Tafellampen voor binnen en die voor buiten verschillen op verschillende belangrijke manieren, een daarvan is het soort materiaal dat gebruikt wordt bij de constructie. Buitenlampen zijn gemaakt van weerbestendige materialen zoals stevige kunststoffen en roestvrij staal om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Tafellampen voor buiten worden ook meestal gevoed door een USB-kabel of oplaadbare batterijen, zodat ze gemakkelijk buiten gebruikt kunnen worden, in tegenstelling tot tafellampen voor binnen die vaak rechtstreeks in het stopcontact gestoken worden. Ze maken ook vaak gebruik van buitenvriendelijke verlichtingstechnologie zoals LEDs en zijn ook gebouwd met duurzaamheid en nut in het achterhoofd.

Wat zijn de voordelen van tafellampen voor buiten?

Het gebruik van tafellampen voor buiten kan verschillende voordelen bieden voor je buitenruimtes, zoals patio's, terrassen, tuinen en eethoeken. Hier zijn enkele voordelen van tafellampen voor buiten in je buiteninrichting:

  • Sfeer en ambiance: Tafellampen voor buiten bieden zachte, sfeervolle verlichting die een gezellige en uitnodigende sfeer creëert. Ze kunnen je buitenruimte omtoveren tot een comfortabel verlengstuk van je leefruimte binnenshuis.

  • Verbeterde esthetiek: Tafellampen voor buiten voegen een vleugje stijl en elegantie toe aan je buiteninrichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, van modern en strak tot rustiek en traditioneel, zodat je een lamp kunt kiezen die je algehele ontwerpesthetiek aanvult.

  • Functionele verlichting: Tafellampen voor buiten bieden praktische verlichting voor activiteiten zoals lezen, dineren of entertainment in het donker. Ze zorgen voor gerichte verlichting op tafels, zodat je 's avonds beter kunt zien en genieten van je buitenruimte.

  • Taakverlichting: Tafellampen voor buiten op eettafels of werkplekken zorgen voor taakverlichting, waardoor het gemakkelijker wordt om eten te bereiden, spelletjes te spelen of andere activiteiten te ondernemen.

  • Uitgebreid gebruik: Met tafellampen voor buiten kun je je buitenruimte ook 's avonds en 's nachts gebruiken. Dit is vooral handig voor bijeenkomsten, feestjes of gewoon voor een rustige avond buiten.

Kan ik een tuintafellamp binnen gebruiken?

Tafellampen voor buiten zijn ongelooflijk flexibel en kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan binnen- en buitenruimtes te verlichten. Ongeacht waar bijeenkomsten en feestjes worden gehouden, buitenverlichting is essentieel voor het verfraaien van de omgeving en het creëren van een omgeving die warm, vriendelijk en visueel aangenaam lijkt. Blader door onze selectie tafellampen voor buiten, die worden aangeboden in een verscheidenheid aan ontwerpen, tinten, vormen en fabrikanten, waaronder de bekende Eva Solo en Rosendahl.

Als je iets nieuws wilt toevoegen aan je tuin, kun je ook buitenlampen op zonne-energie, buitenlantaarns en tuinfakkels kopen.