Buitenverlichting op zonne-energie

14 items total
Draagbare tafellamp SOFT SPOT 25 cm, LED, olijfgroen, Rosendahl
148 €
RSD26311
Lamp op zonne-energie SUNLIGHT BELL, Eva Solo
99,95 € –15 %
84,10 €
ES571327
Lantaarn op zonne-energie 30 cm, Zwart, Eva Solo
99,95 € –23 %
76,20 €
ES571316
Tafellamp op zonne-energie SUNLIGHT 14 cm, Eva Solo
99,95 € –21 %
78 €
ES571337
Tuinfakkel op zonne-energie SUNLIGHT, Eva Solo
99,90 € –20 %
79,10 €
ES571338
Draagbare tafellamp SOFT SPOT 18,5 cm, LED, tarwe, Rosendahl
69 €
RSD26325

Buitenverlichting op zonne-energie - maak gebruik van de kracht van de zon om uw buitenleven te verlichten

Wat zijn de voordelen van LED buitenlampen op zonne-energie?

Zoals je op onze website zult zien, bieden we veel zonne-energie lampen met een lage emitterende diode (LED) aan, vanwege de verschillende voordelen die ze bieden.

LED lampen op zonne-energie gebruiken de kracht van de zon om elektriciteit te produceren, waardoor de afhankelijkheid van conventionele energiebronnen tot een minimum wordt beperkt. Ze zijn ook milieuvriendelijk en energiezuinig. Ze besparen op lange termijn kosten omdat ze geen elektriciteitsrekening nodig hebben en weinig onderhoud vergen. Ze hebben ook een langere levensduur en bieden heldere, geconcentreerde verlichting, waardoor de veiligheid buitenshuis verbetert. Je kunt ze gemakkelijk overal buiten plaatsen omdat ze geen elektrische aansluiting nodig hebben en eenvoudig te installeren zijn. Door de koolstofuitstoot te verlagen en het gebruik van hernieuwbare energie aan te moedigen, helpen LED buitenlampen op zonne-energie om een duurzame toekomst te verzekeren.

Deze buitenlampen op zonne-energie vangen overdag zonne-energie op en gebruiken die om 's nachts de verlichting van stroom te voorzien. Daarom zijn ze perfect om je buitenruimte op te fleuren.

Ze zijn milieuvriendelijk en een praktische oplossing voor buitenverlichting omdat ze op zichzelf staan en geen elektrische bekabeling of aansluiting op een stroombron nodig hebben.

Buitenverlichting op zonne-energie kan ook worden gebruikt voor verschillende andere buitenactiviteiten, zoals kamperen, wandelen of bijeenkomsten in de achtertuin.

Hebben lampen op zonne-energie direct zonlicht nodig?

Zonnepanelen presteren het best wanneer ze worden blootgesteld aan direct zonlicht, maar ze functioneren ook op bewolkte dagen en zelfs in gedeeltelijke schaduw. De fotonen die nodig zijn om elektriciteit te maken, bestaan zowel in direct als indirect zonlicht, waardoor buitenlampen op zonne-energie zelfs kunnen werken wanneer er geen direct zonlicht beschikbaar is.

Als je iets nieuws wilt toevoegen aan je tuin, kun je ook lantaarns, tafellampen voor buiten en tuinfakkels kopen.