Grillpan TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, afneembare steel, WOLL

Code: WL16281N
Brand: WOLL
105,60 €
Online op voorraad (5 pcs)

Top anti-aanbak pannen van titanium met afneembare steelTitanium Nowo van het Duitse merk WOLL zijn de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een klassieker op de wereldmarkten. De serie combineert handgemaakte, hoogwaardige hightech materialen met moderne productietechnieken en een doordacht ontwerp om uitstekende kookresultaten te garanderen. De hoge kwaliteit ervan is al door de tijd bewezen. Niet voor niets draagt Nowo in zijn naam de naam van de oprichter van het bedrijf, Norbert Woll.

Detailed information

Product detailed description

Top anti-aanbak pannen van titanium met afneembare steelTitanium Nowo van het Duitse merk WOLL zijn de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een klassieker op de wereldmarkten. De serie combineert handgemaakte, hoogwaardige hightech materialen met moderne productietechnieken en een doordacht ontwerp om uitstekende kookresultaten te garanderen. De hoge kwaliteit ervan is al door de tijd bewezen. Niet voor niets draagt Nowo in zijn naam de naam van de oprichter van het bedrijf, Norbert Woll.

De vaste pannen van Titanium Nowo zijn ideaal voor gezond en energiezuinig koken met weinig of geen vet. Het titanium geharde oppervlak heeft zeer superieure antikleefeigenschappen en is ook zeer krasbestendig. De pannen zijn gemakkelijk te reinigen en zijn goed bestand tegen wassen in de vaatwasser of het gebruik van bijvoorbeeld metalen keukengerei.

Dankzij het slimme technische ontwerp passen ze gemakkelijk in de gootsteen, vaatwasser of zelfs een kleinere oven na het verwijderen van de handgrepen. Het bespaart ruimte tijdens de opslag. Gerechten met afneembare handgrepen zijn ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat de handgrepen niet door de kookplaat of het werkblad steken.

Het gepatenteerde mechanisme van de afneembare warmtegeïsoleerde handgreep zorgt voor een comfortabel gebruik van het kookgerei. Het dragende deel van de handgrepen of grepen wordt in het gietstuk van de pan gegoten. Ze vormen één geheel, wat zorgt voor een goede pasvorm. Het grote voordeel van Titanium Nowo kookgerei is de perfecte warmteverdeling en -accumulatie. De pannen kunnen worden gebruikt op alle soorten warmte behalve inductie en, na verwijdering van het handvat, ook voor bakken in de oven, tot 250 °C.

Titanium Serie Nieuw

 • Premium titanium kookgerei voor dagelijks gebruik, gepatenteerde productie
 • Handgegoten, uit één stuk voor hogere mechanische en thermische weerstand
 • Combineert vakmanschap met innovatieve technologieën
 • Stevig, vormvast, door zijn kwaliteit geschikt voor professionele koks
 • Gecertificeerde afneembare panhandgrepen - eenvoudig, praktisch, veilig
 • Ruimtebesparend voor opslag, kan worden gebruikt om te bakken in de oven (zonder afneembare handgreep)
 • Met het oog op kinderen vermindert het de risico's die verbonden zijn aan keukengerei dat boven de kookplaat uitsteekt
 • Extra bestendig anti-aanbak oppervlak voor gezond, vetvrij koken
 • Gehard, krasbestendig, gemaakt zonder PFOA
 • Dankzij de hoge oppervlakteweerstand kan zelfs metalen keukengerei worden gebruikt
 • Voor de bereiding van delicaat voedsel en voor frituren op hoge temperaturen
 • Perfecte warmteverdeling en -accumulatie, warmteoverdracht over het hele oppervlak
 • Bespaart tot 1/3 van de energie in vergelijking met traditionele roestvrijstalen pannen
 • Ca. 8 mm dikke bodem, voor alle warmtebronnen behalve inductie
 • Versterkte randen voor betere schokbestendigheid
 • Ontworpen om gemakkelijk te gieten zonder te druppelen
 • Schalen zijn zeer gemakkelijk te reinigen, vaatwasmachinebestendig

Gebruikte technologieën en materialen

WOLL professionele gegoten producten staan voor producten "Made in Germany", vervaardigd met de hoogste kwaliteit van afwerking. Dit wordt ook voortdurend gecontroleerd tijdens het productieproces. De door WOLL gebruikte technologieën zijn ook milieuvriendelijk, met een lage kooldioxide-uitstoot. Al het WOLL kookgerei van een hoogwaardige gekweekte aluminiumlegering wordt met de hand gegoten, waardoor het zich onderscheidt van de conventionele anonieme fabrieksproductie. Langzaam handgieten voorkomt de vorming van luchtbellen die de kwaliteit van het materiaal verminderen.

Op het resulterende aluminium gietstuk worden nog verschillende lagen aangebracht voor een betere antikleeflaag en duurzaamheid van het kookgerei. Maar eerst wordt het oppervlak meerdere malen gezandstraald. In een volgende stap wordt het lichaam van de pan of pot gehard met titaniumdeeltjes en gebakken met een plasmamondstuk bij extreme temperaturen van meer dan 20.000 °C. De schotels zijn dus vormvast en bestand tegen mechanische schade. De tweede laag beschermt het materiaal tegen corrosie, terwijl de derde laag uitstekende antikleefeigenschappen biedt. De laatste geharde toplaag is antikleeflaag, gehard met titaniumdeeltjes. Vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen wordt het beschermd door een fabrieksgeheim.

Dankzij een speciaal fabricageproces is het hoogwaardige antiaanbakoppervlak bestand tegen de vaatwasmachine en zelfs tegen het gebruik van metalen keukengereedschap (voor een langere levensduur van uw kookgerei raden wij echter het gebruik van zachter houten of siliconen keukengerei aan) Het speciaal geharde antiaanbakoppervlak van WOLL is bewezen gezond om met weinig of geen vet te koken. Het is veilig en PFOA-vrij. De resulterende gerechten zijn zo rijk aan vitaminen. Dankzij zijn hittebestendigheid tot 250 °C is hij niet alleen geschikt voor delicaat voedsel, maar ook voor frituren op hoge temperaturen. Titanium Nowo kookgerei is ook zeer goed bestand tegen temperatuurschokken, en kan zelfs snel worden verhit zonder gebruik van vet. Dankzij de superieure antiaanbakeigenschappen is het kookgerei zeer gemakkelijk te reinigen.

Additional parameters

Category: Grillpannen
Warranty: 2 years
Weight: 1.5 kg
Materiaal: Titanium
Maat: 28 cm
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Grillpan
Collectie: WOLL Titanium Nowo
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: