Sauspan DIAMOND LITE 20 cm, voor inductie, afneembare steel, titanium, WOLL

Code: WL1920DPI
Brand: WOLL
146,20 €
Uitverkocht
The item has been sold out…

Topkwaliteit titanium kookgerei met antiaanbaklaag en afneembare steelDiamond Lite van het Duitse merk WOLL is ideaal om gezond en energiebesparend te bakken met weinig of geen vet dankzij het speciale antiaanbakoppervlak. Het dubbel geharde diamantoppervlak heeft zeer superieure antikleefeigenschappen en is ook zeer krasbestendig. Het servies is gemakkelijk te reinigen en kan bijvoorbeeld goed tegen de vaatwasser of het gebruik van metalen keukengerei.

Detailed information

Product detailed description

Topkwaliteit titanium kookgerei met antiaanbaklaag en afneembare steelDiamond Lite van het Duitse merk WOLL is ideaal om gezond en energiebesparend te bakken met weinig of geen vet dankzij het speciale antiaanbakoppervlak. Het dubbel geharde diamantoppervlak heeft zeer superieure antikleefeigenschappen en is ook zeer krasbestendig. Het servies is gemakkelijk te reinigen en kan bijvoorbeeld goed tegen de vaatwasser of het gebruik van metalen keukengerei.

Naast het uiterst duurzame antiaanbakoppervlak zult u de zeer snelle warmteoverdracht over het gehele oppervlak van het kookgerei waarderen, die wordt gewaarborgd door het speciale 6-lagenmateriaal en de hoogwaardig verwerkte bodem. Het kookgerei is ideaal voor gebruik op een inductiekookplaat, met als bijkomend voordeel dat het in een oven tot 250 °C kan worden gebakken.

Diamond Lite handgrepen zijn voorzien van praktische afneembare handgrepen. Dankzij het slimme technische ontwerp passen ze gemakkelijk in de gootsteen, vaatwasser of zelfs een kleinere oven na het verwijderen van de handgrepen. Het bespaart ruimte tijdens de opslag. Het gepatenteerde mechanisme van de afneembare warmtegeïsoleerde handgreep zorgt voor een comfortabele hantering. Het dragende deel van de handvatten of grepen wordt in het gietstuk van het gebruiksvoorwerp gegoten. Ze vormen één geheel, wat zorgt voor een goede pasvorm. Gerechten met afneembare handgrepen zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat de handgrepen niet door de kookplaat of het werkblad steken.

WOLL professionele gegoten producten zijn nu synoniem voor topkwaliteit. Het beschikt over duurzame anti-aanbakoppervlakken, een smaakvol ontwerp en de best mogelijke kookresultaten.

Diamond Lite serie

 • Premium titanium kookgerei voor gezond, vetvrij koken, gepatenteerde productie
 • Handgegoten, uit één stuk voor hogere mechanische en hittebestendigheid
 • Combineert vakmanschap met innovatieve technologieën
 • Robuust, vormvast, door zijn kwaliteit geschikt voor professionele koks
 • Gecertificeerde afneembare handgrepen - eenvoudig, praktisch, veilig
 • Ruimtebesparend voor opslag, kan worden gebruikt om te bakken in de oven (zonder afneembare handgreep)
 • Met het oog op kinderen vermindert het de risico's die verbonden zijn aan keukengerei dat boven de kookplaat uitsteekt
 • Extra bestendig anti-aanbak oppervlak voor gezond, vetvrij koken
 • Dubbel gehard, krasbestendig, gemaakt zonder PFOA
 • Dankzij de hoge oppervlakteweerstand kan zelfs metalen keukengerei worden gebruikt
 • Geschikt voor de bereiding van delicaat voedsel en voor frituren bij hoge temperaturen
 • Ca. 8 mm dikke ferromagnetische stalen voet speciaal vervaardigd voor WOLL
 • Zeer snelle warmteoverdracht over het gehele oppervlak
 • Kan worden gebruikt op alle soorten warmte, ideaal voor inductie
 • Bespaart tot 1/3 van de energie in vergelijking met traditionele roestvrijstalen pannen
 • Versterkte randen voor betere schokbestendigheid
 • Ontworpen om gemakkelijk te gieten zonder te druppelen
 • Schalen zijn zeer gemakkelijk te reinigen, vaatwasmachinebestendig

Gebruikte technologieën en materialen

WOLL professionele gegoten producten staan voor producten "Made in Germany", vervaardigd met de hoogste kwaliteit van afwerking. Dit wordt ook voortdurend gecontroleerd tijdens het productieproces. De door WOLL gebruikte technologieën zijn ook milieuvriendelijk, met een lage kooldioxide-uitstoot. Al het WOLL kookgerei van een hoogwaardige gekweekte aluminiumlegering wordt met de hand gegoten, waardoor het zich onderscheidt van de conventionele anonieme fabrieksproductie. Langzaam handgieten voorkomt de vorming van luchtbellen die de kwaliteit van het materiaal verminderen.

Op het resulterende aluminium gietstuk worden nog verschillende lagen aangebracht voor een betere antikleeflaag en duurzaamheid van het kookgerei. Maar eerst wordt het oppervlak meerdere malen gezandstraald. In een volgende stap wordt het lichaam van de pan of pot gehard met titaniumdeeltjes en gebakken met een plasmamondstuk bij extreme temperaturen van meer dan 20.000 °C. De schotels zijn dus vormvast en bestand tegen mechanische schade. De tweede laag beschermt het materiaal tegen corrosie, terwijl de derde laag uitstekende antikleefeigenschappen biedt. De laatste geharde toplaag is antikleeflaag, dubbel gehard met diamantdeeltjes, het hardste mineraal ter wereld. Vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen wordt het beschermd door een fabrieksgeheim. De unieke productiemethode van de inductieplaat van ferromagnetisch staal zorgt voor een vlakke bodem en een snelle en gelijkmatige verwarming van het kookgerei zonder warmteverlies.

Dankzij een speciaal fabricageproces is het hoogwaardige antiaanbakoppervlak bestand tegen de vaatwasmachine en zelfs tegen het gebruik van metalen keukengereedschap (voor een langere levensduur van uw kookgerei raden wij echter het gebruik van zachter houten of siliconen keukengerei aan) Het speciaal geharde antiaanbakoppervlak van WOLL is bewezen gezond om met weinig of geen vet te koken. Het is veilig en PFOA-vrij. De resulterende gerechten zijn zo rijk aan vitaminen. Dankzij zijn hittebestendigheid tot 250 °C is hij niet alleen geschikt voor delicaat voedsel, maar ook voor frituren op hoge temperaturen. Diamond Lite kookgerei is ook zeer goed bestand tegen temperatuurschokken, en kan zelfs snel worden verhit zonder gebruik van vet. Dankzij de superieure antiaanbakeigenschappen is het kookgerei zeer gemakkelijk te reinigen.

Additional parameters

Category: Sauspannen
Warranty: 2 years
Weight: 1.25 kg
Materiaal: Titanium
Maat: 20 cm
Product informatie: Geschikt voor inductiekookplaat
Product type: Sauspan
Collectie: WOLL Diamond Lite Induction
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: