Universeel mes SPITZENKLASSE PLUS 12 cm, WMF

Code: WM1895966032
Sale Sticker
Brand: WMF
57,90 € –29 %
Universeel mes SPITZENKLASSE PLUS 12 cm, WMF
57,90 € –29 % 40,80 €
Uitverkocht
The item has been sold out…

Dankzij het dunne en relatief korte lemmet is het Spitzenklasse Plus hobbymes ideaal voor verschillende taken: schoonmaken, snijden en ook snijden. Hij kan vlees, vis, aardappelen, rauwe groenten, fruit, maar ook harde worst en salami snijden.

Detailed information

Product detailed description

Dankzij het dunne en relatief korte lemmet is het Spitzenklasse Plus hobbymes ideaal voor verschillende taken: schoonmaken, snijden en ook snijden. Hij kan vlees, vis, aardappelen, rauwe groenten, fruit, maar ook harde worst en salami snijden.

Spitzenklasse Plus serie

 • Messen met handvat van zeer resistent kunststof met drie klinknagels
 • Comfortabel in de hand
 • Gemaakt van speciaal hoogwaardig bestekstaal
 • Gesmeed uit één stuk
 • Gemaakt met Performance Cut technologie voor extreme en langdurige scherpte
 • Hardheid ca. 55 - 57 HRC volgens Rockwell
 • Innovatief aanzienlijk scherper mes
 • Patronaat voor veilig gebruik
 • Soepele overgang tussen beschermer en handvat
 • Porievrij, voor optimale hygiëne en eenvoudige reiniging
 • Laserblad controle
 • Gemakkelijk schoon te maken, handwas aanbevolen
 • Ruime keuze aan messen

De Spitzenklasse Plus messenserie van het Duitse bedrijf WMF volgt de traditionele Spitzenklasse serie, die een klassieker is onder de keukenmessen. De geklonken handgrepen van speciale, hoogwaardige kunststof hebben afgeronde randen en liggen zeer prettig in de hand, in tegenstelling tot de vorige serie. Natuurlijk hebben dergelijke hoogwaardige messen ook een perfecte hechting van de afzonderlijke delen, waardoor afzettingen en bacteriën niet vast komen te zitten.

De messen van gesmeed bestekstaal zijn vervaardigd volgens de innovatieve Performance Cut technologie. Het blad is ook lasergestuurd. Dit zorgt voor uitstekende snij-eigenschappen en langdurige scherpte over de gehele lengte van het blad. De levensduur van de messen is zelfs twee keer zo lang als de normen voorschrijven. De Spitzenklasse Plus serie biedt messen voor elk denkbaar gebruik, altijd met het juiste lemmet en de juiste lemmetvorm.

Gebruikte technologieën en materialen

Voor de productie van de messen werd speciaal hoogwaardig messenstaal gebruikt met een hardheid van ongeveer 55 - 57 HRC volgens Rockwell, dat fijnkorrelig en hard is en minder gevoelig voor corrosie. Bovendien is het dankzij de vlakke snede zeer goed bestand tegen beschadiging of breuk, terwijl het uitstekend snijdbaar blijft. De eigenschappen ervan worden voor de messenmakerij nog versterkt door het smeden, dat de structuur homogeniseert en verdicht.

Special Performance Cut-technologie combineert de voordelen van traditioneel smeden met de voordelen van moderne productieprocessen. Het resultaat is een uitstekende rand. Nauwkeurig slijpen onder een constante hoek is ook cruciaal voor een uitstekende meskwaliteit. Het is de platte snede die de messen zo scherp maakt.

De beschermer is geïntegreerd als onderdeel van het lemmet uit één stuk staal. Zorgt voor een juiste gewichtsverdeling, beschermt de vingers tegen wegglijden op het mes en zorgt voor een nauwkeurige controle van het mes.

Het handvat van hoogwaardig kunststof ligt prettig in de hand dankzij de afgeronde randen. De messen zijn met drie klinknagels aan het mes bevestigd. De perfecte hechting van de afzonderlijke onderdelen voorkomt het insluiten van aanslag en bacteriën. De messen zijn dus hygiënisch.

Onderhoud van messen WMF

Spitzenklasse Plus messen zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Voor messen van dergelijke kwaliteit is alleen handwas onder stromend water aan te bevelen, dat is vriendelijker voor de messen en bovendien veel sneller.

Additional parameters

Category: Universele messen
Warranty: 2 years
Weight: 0.14 kg
Maat: 12 cm
Mes-lengte: 12 cm
Product type: Universeel mes
Collectie: WMF Spitzenklasse Plus
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

KULINA | WMF Knives Spitzenklasse

KULINA | WMF Performance Cut Knives

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: