Grillpan IRON INDUCTION 28 cm, blauw, WOLL

Code: WL628-2CI-020
Brand: WOLL
122 € –24 %
Grillpan IRON INDUCTION 28 cm, blauw, WOLL
122 € –24 % 92 €
Online op voorraad (>5 pcs)

De Iron grillpan van 28x28 cm is gemaakt van gietijzer, dat de warmte perfect geleidt en vasthoudt, waardoor het energieverbruik tijdens het koken daalt. Het heeft een uniek gietijzeren sleufdeksel dat kleiner is dan de pan, met grillstrips aan de binnenkant en gewoon direct op het vlees ligt als u de pan gebruikt. De Iron pan is geschikt om direct vanuit de oven op tafel te zetten. De zwarte geëmailleerde binnenkant van de pan is uiterst duurzaam en gemakkelijk te reinigen.

Detailed information

Product detailed description

De Iron grillpan van 28x28 cm is gemaakt van gietijzer, dat de warmte perfect geleidt en vasthoudt, waardoor het energieverbruik tijdens het koken daalt. Het heeft een uniek gietijzeren sleufdeksel dat kleiner is dan de pan, met grillstrips aan de binnenkant en gewoon direct op het vlees ligt als u de pan gebruikt. De ijzeren pan is geschikt om direct vanuit de oven op tafel te zetten.

De zwarte geëmailleerde binnenkant van de pan is uiterst duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Wij raden echter aan nylon, houten of siliconen gereedschap te gebruiken.

In de verpakking zitten 2 siliconen handvatdoppen die het gemakkelijk maken de pan te dragen, zelfs als hij heet is.

IJzeren kookgerei is geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie, en kan ook in de oven worden gebruikt. Het is zeer gemakkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser (maar handwas wordt aanbevolen).

Specificaties:

  • Afmetingen: 28 x 28 cm
  • Hoogte: 4,5 cm

Additional parameters

Category: Grillpannen
Warranty: 2 years
Weight: 6.45 kg
Kleur: Blauw
Materiaal: Gietijzer
Maat: 28 cm
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Grillpan
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: