Pan SNACK SET 12 cm, Fissler

Code: FS812612
Brand: Fissler
42 €
Online op voorraad (2 pcs)

De snackset Fissler is ontworpen voor kleine huishoudens. Het kleine volume van het keukengerei maakt het mogelijk 1-2 porties te bereiden en zo zuinig te koken. De grootte van het kookgerei moet altijd samengaan met de hoeveelheid porties die u gaat koken. Met de Fissler snackset kunt u uw eerste studentenappartement, eenpersoonshuishouden of ouderen of pasgetrouwden verblijden.

Detailed information

Product detailed description

De snackset Fissler is ontworpen voor kleine huishoudens. Het kleine volume van het keukengerei maakt het mogelijk 1-2 porties te bereiden en zo zuinig te koken. De grootte van het kookgerei moet altijd samengaan met de hoeveelheid porties die u gaat koken. Met de Fissler snackset kunt u een eerste studentenappartement inrichten, een eenpersoonshuishouden of ouderen of pasgetrouwden verblijden.

 • Kleine volumes en hoogwaardig ontwerp
 • Buitenkant gepolijst en binnenkant gladde satijnen afwerking
 • Kookgerei van roestvrij staal 18/10
 • Uitstekende thermische geleiding van de bodem
 • Perfect passend glazen deksel voor snel en zuinig koken
 • Grote comfortabele dekselgreep
 • Comfortabele, ruime roestvrijstalen handgrepen - geen pannenlap nodig
 • Slijtvast, krasbestendig
 • Gebogen bredere rand voor schoon, druipvrij schenken
 • SuperThermic basis geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
 • Kan gebruikt worden in de oven / met deksel tot 180 °C
 • Vaatwasserbestendig

De snackpannenset is gemaakt van roestvrij staal 18/10 (18% chroom, 10% nikkel, 72% staal), zeer gemakkelijk te reinigen, hygiënisch en uiterst corrosiebestendig. De handgrepen van de pan en het deksel blijven ook tijdens het koken koel en verhogen de veiligheid bij het hanteren.

Het glazen deksel met groot handvat sluit nauw aan op de rand van de pan, waardoor de kooktijd korter is en de ingrediënten meer smaak, kleur en vitaminen behouden. De gebogen, bredere rand van de pot zorgt ervoor dat u niet per ongeluk morst.

De perfect vlakke SuperThermic basis is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld en het koken verloopt energie- en tijdbesparend. De binnenkant van de pot is perfect glad en gemakkelijk te reinigen. De verbinding tussen de bodem en de wanden is altijd vol, zonder holle ruimtes. De overgang tussen de bodem en de wanden is afgerond - u zult dit vooral waarderen bij het roeren van dichte inhoud, wanneer het nodig is de hele omtrek van de pan met de pan te volgen.

Onze tips voor energiezuinig koken: om energiezuinig te koken moet u de juiste verwarmingsintensiteit vinden. Het voedsel in de pan moet slechts zachtjes worden gekookt, waarbij weinig stoom ontsnapt. Te veel stoom betekent dat de temperatuur moet worden verlaagd!

Additional parameters

Category: Pannen
Warranty: 2 years
Weight: 0.71 kg
Kleur: Zilver
Materiaal: Roestvrij staal
Maat: 12 cm
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Pan
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: