Dunschiller MULTI-PEEL, groen, Joseph Joseph

Code: JS10108
13 €
Online op voorraad (2 pcs)

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: uitbreiding van de snijstijlen van conventionele schrapers

Detailed information

Product detailed description

Ontwerpuitdaging Joseph Joseph: uitbreiding van de snijstijlen van conventionele schrapers

Oplossing: multifunctionele schrapers Multi-peel

Efficiënte schrapers met ergonomische handgrepen zijn niet alleen uitgerust met een scherp mes, maar ook met een extra zijfunctie. Maximale prestaties zijn het belangrijkste bij het schoonmaken en bereiden van groenten en fruit.

  • Gladde schraper met tweede zijblad en oogje
  • Comfortabele anti-slip handgreep
  • Lemmet van hoogwaardig roestvrij staal
  • Vaatwasserbestendig

De ontwerpers hebben een extra vast mes en een oogje voor het schoonmaken van aardappelen toegevoegd aan het klassieke groene schilmesje met een recht blad.

Het opwaarderen van gangbare keukenhulpjes is sinds 2003 het doel van Joseph Joseph en hun ontwerpers. De broers Richard en Anthony Joseph besloten hun ervaring uit hun studie productontwerp over te dragen aan hun eigen bedrijf. Hun enthousiasme voor innovatie zorgt elk seizoen voor nieuwe producten en nieuwe aantrekkelijke kleurenreeksen. Elk afzonderlijk product is het resultaat van een ontwikkeling waarbij is gestreefd naar maximale functionaliteit, veiligheid en visuele aantrekkingskracht. De resulterende producten inspireren enthousiasme en brengen vreugde, niet alleen door hun speelse design, maar ook door hun verrassende bruikbaarheid, die u vanaf het eerste gebruik zal bevallen. de Joseph Joseph wint niet alleen over de hele linie bij klanten in meer dan 100 landen, maar wint ook elk jaar vele prijzen en nominaties voor design en innovatie. Door de hoge verkoopcijfers en de populariteit van keukenproducten hebben ontwerpers hun aandacht verlegd van het werkblad en specifiek daaronder - naar het segment afval en reiniging. Daardoor kunnen klanten nu niet alleen genieten van design keukengerei, maar ook van een uitgebreide, variabele en intelligente afval- en recyclingoplossing die perfect past bij de moderne manier van leven. zo is Joseph Joseph niet langer alleen een garantie voor eersteklas design en kwaliteit, maar ook een kans om uw levensstijl te veranderen

Additional parameters

Category: Groenteschillers
Warranty: 2 years
Weight: 0.1 kg
Kleur: Groen
Product type: Keukengerei
Collectie: Joseph Joseph Multi-peel™
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: