Servisch keukenmes VG-10 ZED ONE 19,5 cm, Dellinger

Code: DNGRSXLKH35
Brand: Dellinger
271 €
Uitverkocht
The item has been sold out…

Het ultrascherpe Servische VG-10 ZED ONE (lemmetlengte 195 mm) is een fantastisch mes waarmee bijna niets een probleem is. Het kan hakken, snijden, uitbenen, vlees en groenten schoonmaken, en de meegeleverde lederen schede maakt het perfect voor tochten in de wildernis.

Het prachtige lemmetontwerp en de hoogste kwaliteit worden onderstreept door 98 lagen staal - de snijkern van Japans VG10 staal is ingeklemd tussen twee lagen damascus roestvrij staal, zodat het mes een uitzonderlijke duurzaamheid en taaiheid vertoont en zijn langdurige scherpte behoudt bij een hardheid van ca. HRC 62. Het met de hand geslepen en perfect uitgebalanceerde scherpe lemmet met een glinsterend damastpatroon minimaliseert wrijving bij het snijden en voorkomt dat gesneden voedsel aan het lemmet blijft kleven. Elk ontwerp is volledig uniek en onherhaalbaar, dus elk mes is een origineel!

Het Servische keukenmes VG-10 ZED ONE heeft een zeer duurzaam en handgevormd ebbenhouten handvat in de "Almazan Kitchen" stijl. Het heeft drie versterkende klinknagels en de middelste is versierd met het Japanse samoerai-embleem. Dus, wat, daag je hem uit?

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

  • ultra hoge scherpte
  • gesneden voedsel kleeft niet aan het mes
  • duurzaam lemmet uit 98 lagen staal
  • handvormig handvat
  • rundleren hoes uit Argentinië
  • buitengewoon design
  • elk stuk is origineel

Extra informatie:

  • lengte van het blad: 195 mm
  • totale lengte: 315 mm
  • niet vaatwasmachinebestendig - alleen handwas en daarna direct drogen

Additional parameters

Category: Japanse messen
Warranty: 2 years
Weight: 0.36 kg
Kleur: Zwart
Materiaal: Damascus staal
Maat: 31 cm
Product type: Japans mes
Collectie: Dellinger Almazan
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: