Glazenset Riedel

7 items total
Whiskyglas DRINK SPECIFIC GLASSWARE ROCKS 280 ml, Riedel
32,50 €
RD641702
Rode wijnglas EXTREME SHIRAZ 700 ml, Riedel
34,90 € –25 %
26 €
RD444132
Waterglas (set) VELOCE, 2 stuks, 430 ml, Riedel
45 €
RD633002
Witte wijnglas (set) VELOCE, 2 stuks, 547 ml, Riedel
58,40 €
RD633015

Welkom in onze categorie Riedel glazensets, waar de wereld van glaswerk elegantie en verfijning ontmoet. In deze collectie vind je een grote verscheidenheid aan Riedel glassets, stuk voor stuk zorgvuldig ontworpen om je drinkervaring te verbeteren.

Als je de categorie Riedel glazen sets verkent, kom je een gevarieerde selectie tegen die tegemoet komt aan verschillende smaken en voorkeuren. Van klassieke en tijdloze ontwerpen tot moderne en innovatieve creaties, Riedel biedt glassets voor elke fijnproever.

Riedel, een naam die synoniem staat voor uitmuntend glaswerk, brengt eeuwen van vakmanschap in elk glas in deze sets. Deze glazen zijn niet alleen visueel verbluffend; ze zijn ontworpen om de zintuiglijke aspecten van je dranken te verhogen, van het aroma tot de smaak.

De Riedel glazen sets gaan verder dan esthetiek; ze transformeren de manier waarop je van je drankjes geniet, zodat je van elke nuance en noot kunt genieten. De unieke vormen en contouren van deze glazen zijn wetenschappelijk ontworpen om de ultieme drinkervaring te leveren.

Of je nu een wijnliefhebber, een whiskykenner of een liefhebber van cocktails bent, het bezitten van Riedel glassets is een statement van verfijning en raffinement. Deze sets zijn meer dan gewoon glaswerk; ze zijn een kunstwerk dat je genot van wijn, sterke drank en cocktails vergroot.

Naast persoonlijk genot zijn Riedel glazen sets ook prachtige cadeaus. Ze zijn prachtig verpakt en daarom de perfecte keuze voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea of housewarming party's. Een glazen set van Riedel cadeau doen is een gebaar van luxe en smaak.

Wanneer je een glazen set van Riedel kiest, koop je niet zomaar glaswerk; je investeert in een traditie van uitmuntendheid die generaties overspant. Verken onze collectie vandaag nog en ontdek de perfecte glassets om je drinkmomenten te verheffen.