Handcitruspers TAVOS 17 cm, zilver, roestvrij staal / plastic, Zack
Code: ZACK20219100 dagen retournerenProbleemloos, gratis ophalen
Trusted shops: 4,6 / 5 270+ gecheckte reviews
Vandaag verzondenBesteld voor 12.00
50 000+ productreviewsGeschreven door klanten
Product detailed description
Belangrijkste voordelen:
- handcitruspers TAVOS merk Zack is de ideale hulp voor het snel en effectief persen van verschillende soorten citrusvruchten
- ideaal voor het maken van vers citroensap voor thee, sinaasappelsap voor het ontbijt of limoensap voor cocktails
- is ook geschikt voor dagelijks gebruik bij het koken, bakken of op smaak brengen van voedsel met vers geperst citrussap
- dankzij het praktische filter worden de pitten en pulp vastgehouden, zodat het sap schoon is en geen ongewenste bestanddelen bevat
- dankzij de geïntegreerde schenktuit kun je precies en gericht schenken zonder te morsen of extra bakjes nodig te hebben
- ergonomische vorm van de pers zorgt voor een stevige en comfortabele grip tijdens het gebruik en vermindert vermoeidheid van de hand
- dankzij de grote capaciteit van 350 ml kun je meer sap in één keer persen, wat praktisch is bij het bereiden van grotere hoeveelheden drankjes
- vaatwasmachinebestendig, dus gemakkelijk schoon te maken, zelfs na intensief gebruik in de keuken
- de combinatie van 18/10 roestvrij staal en hoogwaardig kunststof zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen beschadiging
- het geborstelde roestvrijstalen oppervlak is hygiënisch, gemakkelijk te onderhouden en voedselveilig
- minimalistisch design in elegant zilver brengt een moderne en strakke esthetiek in de keuken
- Het merk Zack staat bekend om zijn stijlvolle keukenaccessoires die functionaliteit combineren met een tijdloze uitstraling.
Extra informatie:
- afmetingen: 13,7 x 16,7 cm
- materiaal: mat gepolijst roestvrij staal 18/10, plastic
Additional parameters
| Category: | Přeloženo | 
|---|---|
| Weight: | 0.49 kg | 
| EAN: | 4034398202193 | 
Be the first who will post an article to this item!
                Add a comment