Kinderkleden

4 items total
Kinderkleed NAFFIE 100 x 104 cm, bruin, Bloomingville
99 €
BV82052925
Speeltapijt AGNES 100 cm, wit, katoen, Bloomingville
69,90 €
BV82058471
Katoenen klamboe HUGH, wit, katoen, Bloomingville
180 € –15 %
152 €
BV82045903
Kinderkleed FRIENDS 130 cm, naturel, Bloomingville
115 € –22 %
89,10 €
BV82051498

Kindertapijt - de perfecte vloer kiezen voor uw kleintjes

Wat zijn kindertapijten?

Kindertapijten zijn tapijten die speciaal zijn gemaakt voor gebruik in kinderkamers en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en maten. Ze zijn gemaakt om kinderen een knus en veilig oppervlak te bieden om op te spelen. Ze kunnen de handen en knieën van kinderen kussentje tijdens het spelen en voorkomen uitglijden en vallen. Kindertapijt kan worden gebruikt om kleur en uniciteit te geven aan een kinderkamer en om deze warm en gezellig te laten lijken.

Je kunt voor je kleed kiezen uit een reeks duurzame, hoogwaardige merken in de winkel Kulina, zoals Bloomingville en Kids Concept.

Welke materialen zijn goed voor kindertapijt?

Kindertapijten worden vaak gemaakt van zachte en duurzame materialen. Op Kulina hebben we een uitgebreide collectie kindertapijten gemaakt van verschillende materialen, zoals wol, katoen en jute.

  • Katoen is het typische materiaal vanwege de natuurlijke, ademende eigenschappen, waardoor het een comfortabel oppervlak is voor kinderen om op te spelen. Bovendien is het eenvoudig te verven en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen voor extra maatwerk.
  • Wol is een zacht materiaal dat lang meegaat en goed werkt als kindertapijt. Kinderen kunnen dit materiaal met een gerust hart kiezen omdat het van nature vlekbestendig en hypoallergeen is. Wol is ideaal voor gebruik in verschillende omstandigheden omdat het ook de vochtigheid en temperatuur reguleert.
  • Jute is een natuurlijke vezel die duurzaam en milieuvriendelijk is. Het is een uitstekende optie voor speelruimtes omdat het een stevig, veerkrachtig materiaal is dat bestand is tegen intensief verkeer.

Je kunt ook ander kindertextiel kopen op Kulina, zoals kinderdekens of kussens.

Hoe verzorg ik het tapijt van mijn kinderen?

Het is heel belangrijk om het tapijt van je kinderen schoon te houden omdat ze zoveel rommel maken door morsen en andere activiteiten. Het is belangrijk om het kleed te onderhouden om het schoon te houden en de look te behouden. Je kunt overwegen om de tapijten minstens een keer per week te stofzuigen om ze schoon te houden vanwege het stof en vuil dat zich er snel in kan ophopen. Je kunt ook een kleed gebruiken voor moeilijkere vlekken.

Net als elk ander tapijt kun je het kleed soms ook draaien om het voetverkeer gelijkmatig te verdelen en zo slijtage te verminderen.