Polarbox

De Polarbox is een stijlvolle en handige draagbare koelbox in vintage-stijl! Pak uw drankjes en broodjes in en breng de dag door op het strand of het meer zoals u dat wilt. Met koude dranken en een verse snack zal de tijd met dierbaren nog beter smaken.

Polarbox - retro koelboxen voor genieters

Polarbox, een merk dat in 2015 werd opgericht door een groep buitensporters die op zoek waren naar een koelbox die niet alleen functioneel maar ook stijlvol was, is synoniem geworden met retro reiskoelers. De oprichters van het bedrijf wilden een product maken dat perfect zou zijn voor outdooravonturen, roadtrips en stranddagen. Ze geloofden dat de markt een reiskoeler miste die zowel duurzaam als aantrekkelijk was, en dus begonnen ze er een te maken.

Polarbox koelers worden gekenmerkt door een retrostijl en een interieur bekleed met geëxpandeerd polystyreen - een materiaal dat wordt gekenmerkt door zijn grote lichtheid en uitstekende thermische isolatie.

Het motto van het merk is "Stay cool, stay retro", wat de benadering van de producten perfect samenvat. Het bedrijf vindt dat een koeler niet alleen een functioneel item moet zijn, maar ook een accessoire dat de persoonlijkheid en stijl van de gebruiker weerspiegelt. Hun koelboxen zijn dus perfect voor avontuurlijke mensen die graag stijlvol het buitenleven verkennen.

Polarbox stijlen en maten van reiskoelkasten

Polarbox koelers mooi en lichtgewicht en zijn verkrijgbaar in twee maten (12 en 20l inhoud, overeenkomend met 15 en 30 blikjes) en twee stijlen - Classic en Pop. Het Classic model is uitgerust met een leren handvat in zijn natuurlijke kleur en bij het Pop model kies je zelf de kleur van het handvat. Een leren riem kan in drie standen worden versteld voor veelzijdigheid, comfort en veiligheid.

Polarbox stijl en ontwerp van koelers

Een van de opvallende kenmerken van Polarbox producten is hun stijl en ontwerp. De koelboxen zijn geïnspireerd op de klassieke koelboxen uit de jaren 1950 en 1960 en zijn verkrijgbaar in een reeks retrokleuren, waaronder turquoise, geel en roze. Het merk heeft ook samengewerkt met kunstenaars om limited edition ontwerpen te maken die zowel uniek als opvallend zijn.

Tot slot houden jonge en avontuurlijke mensen van Polarbox producten omdat ze hun persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelen. De retro-ontwerpen van het merk zijn perfect voor liefhebbers van vintage stijl, terwijl de producten zelf bestand zijn tegen de ontberingen van outdooravonturen. Polarbox koelers zijn ook een geweldige gespreksstarter, waardoor ze het perfecte accessoire zijn voor sociale evenementen en bijeenkomsten.

Als je op zoek bent naar accessoires die je kunnen vergezellen tijdens je vakantie, picknicks en dagen op het strand, dan is Polarbox een perfecte keuze.