Outdoor heaters

2 items total
Hoes voor terrasverwarmer HEATUP, Eva Solo
39,95 € –29 %
28 €
ES571141
Terrasverwarmer HEATUP, Eva Solo
499,95 € –21 %
Terrasverwarmer HEATUP, Eva Solo
Online op voorraad (24 pcs)
391 €
ES571135

Buitenverwarmers - uw sleutel tot gezellige en uitnodigende buitenruimtes

Wat is een terrasverwarmer?

Elektrische terrasverwarmers zijn een geweldige manier om warmte toe te voegen aan je terras of tuin. De noodzaak om tijdens de koude maanden voor warmte te zorgen wordt steeds belangrijker naarmate buiten koken en dineren populairder worden.

Je openluchtevenementen zijn alleen mogelijk tijdens de warmere maanden als er geen warmte is. Daarom is het cruciaal om op een veilige en effectieve manier warmte te leveren met elektrische terrasverwarmers. Elektrische terrasverwarmers van het gerenommeerde merk Eva Solo zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen op Kulina en kunnen worden gemonteerd, opgehangen of opgesteld op een geschikte patio of terrasruimte.

Je kunt ook onze andere producten van Kulina bekijken, zoals vuurkorven en haardhoutrekken.

Welke soorten buitenverwarmers zijn er beschikbaar op Kulina?

Op Kulina bieden we een verscheidenheid aan wandverwarmers en vrijstaande verwarmers, de twee hoofdcategorieën.

De beste warmteverdeling voor de ruimtes die je het meest gebruikt, bereik je met terrasverwarmers aan de muur. Vergeet niet om een buitenwandverwarming te kiezen met een handig trekkoord om hem aan te zetten als je hem hogerop monteert.

Je elektrische buitenverwarmer hoeft echter niet aan de muur bevestigd te worden. Andere types worden bevestigd aan standaards zodat je ze naar behoefte kunt verplaatsen; deze elektrische tuinverwarmers zijn vooral handig als je verschillende buitenruimtes wilt gebruiken en niet overal permanente installaties wilt.

Kunnen buitenverwarmers binnenshuis worden gebruikt?

Vanwege veiligheidsredenen zijn buitenverwarmers niet geschikt voor gebruik binnenshuis. Ze missen de functionaliteit die nodig is voor gebruik binnenshuis omdat ze gemaakt zijn voor open omgevingen.

Het gebruik van buitenverwarmers binnenshuis kan ventilatieproblemen veroorzaken omdat ze koolmonoxide en andere bijproducten van de verbranding uitstoten, die zich in kleine ruimtes kunnen ophopen en gevaarlijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. Gebruik verwarmers die uitsluitend gemaakt zijn voor gebruik binnenshuis en volg de instructies van de fabrikant om veiligheid en naleving te garanderen.