Santoku mes MANMOSU 18 cm, Dellinger

Code: DNGRSXLKH109
Brand: Dellinger
167 €
Online op voorraad (16 pcs)

Robuust, zeer scherp Japans Santoku mes 180 mm Dellinger Manmosu Exclusive van damaststaal met indrukwekkend design en hoogste kwaliteit. Het glanzende, hoogwaardige staal en het prachtige mammoetfossiel vormen een perfect paar en het eindresultaat is absoluut betoverend.

Detailed information

Product detailed description

Robuust, zeer scherp Japans Santoku mes 180 mm Dellinger Manmosu Exclusive van damaststaal met indrukwekkend design en hoogste kwaliteit. Het glanzende, hoogwaardige staal en het prachtige mammoetfossiel vormen een perfect paar en het eindresultaat is absoluut betoverend. Elk mes wordt met de hand geslepen en bereikt met een hardheid van ongeveer 60 HRC een buitengewone tot extreme scherpte. De rug en het lemmet lopen taps toe naar een punt voor een veelzijdig gebruik van de buitengewone snijkracht.

Het santoku mes is een meedogenloze keukenkrijger die klaar is voor al uw wensen. Het Japanse woord "santoku" betekent ruwweg "drie deugden", wat duidt op de veelzijdigheid van deze messenstijl en het soort sneden waarin het uitblinkt(snijden, snijden en slijpen). Het lemmet is meestal korter dan dat van een koksmes met een duidelijk andere geometrie. Van het Santoku-mes wordt vaak beweerd dat het een fusie is tussen een koksmes en een nakiri, waardoor je de voordelen van beide hebt. Het hogere facet vermindert de wrijving, wat het snijden preciezer maakt. SANTOKU is de perfecte metgezel bij het werken met vlees, vis, groenten en fruit. U zult de onovertroffen eigenschappen van het mes waarderen, bijvoorbeeld bij het snijden van uien. De scherpte van het mes zorgt voor minimale vloeistoflekkage en uw voedsel zal vol sappen en vitaminen zitten. Het brede blad en het westers gevormde handvat geven u de beste controle bij het hakken en snijden.

Het heeft een ultrascherpe snijkern van Japans vg10 staal, dat zeer goed beschermd is tegen corrosie. Japans vg10 staal heeft een langdurige scherpte bij R62 +/- 1 Rockwell hardheid. De kern van Japans vg10 staal is ingeklemd tussen 66 lagen van 2 roestvrije damaststalen (damascus staal), die zorgen voor uitzonderlijke duurzaamheid en taaiheid. Het perfect uitgebalanceerde, precies taps toelopende Japanse blad met een glinsterend damascene ROSE patroon minimaliseert wrijving bij het snijden en voorkomt dat het gesneden materiaal aan het blad blijft kleven. Het Damastpatroon dat doet denken aan een tuin en rozen in bloei ROSE is uniek, onherhaalbaar en wordt een symbool van uw individualiteit.

Het ergonomische handvat in westerse stijl is gemaakt van natuurlijk woestijnijzerhout en is versierd met een zeldzaam mammoettandfossiel. Het is altijd zorgvuldig met de hand gepolijst, ergonomisch gevormd en ontworpen voor een uitstekende controle van de hand. De speciaal ontworpen vorm van de beschermer is geschikt voor de Aziatische mesgreep. Messen uit deze serie zijn meer dan geschikt voor mannen met goede handen!

Belangrijkste voordelen:

  • Robuust, zeer scherp Japans mes
  • Veelzijdig - maakt snijden, snijden en slijpen mogelijk
  • Perfect voor het bewerken van vlees, vis, groenten en fruit
  • Damascus staal
  • Ultra scherpe snijkern
  • 66 lagen van 2 roestvrije damasten
  • Langdurige scherpte bij R62 +/- 1 Rockwell-hardheid
  • Perfect uitgebalanceerd, precies taps toelopend Japans lemmet
  • Het Damascene patroon van dit mes is uniek en onherhaalbaar
  • Western stijl handvat gemaakt van woestijnijzer hout
  • Versierd met een zeldzaam fossiel van een mammoettand
  • Ergonomisch gevormd
  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Specificaties:

  • Lengte handvat: 130 mm
  • Lengte van het blad: 180 mm
  • Totale lengte: 320 mm
  • Gewicht: 250 g
  • Materiaal: damaststaal, woestijnijzerhout, mammoettandfossielen

Additional parameters

Category: Santoku messen
Warranty: 2 years
Weight: 2 kg
Kleur: Bruin
Materiaal: Damascus staal
Maat: 32 cm
Mes-lengte: 18 cm
Product type: Santoku mes
Collectie: Dellinger MANMOSU
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: