Sous-vide stick, SV 50, Steba
Code: STEBASV50Product detailed description
De universele dompelkoker SV 50 van de Duitse fabrikant Steba is een uitstekende hulp bij het sous-vide koken. Sous vide is in wezen langzaam koken bij een constante lage temperatuur, waarbij de maximale hoeveelheid sappen, smaak en aroma en de gezondheidsvoordelen in het voedsel behouden blijven. Vlees dat met de sous vide methode is bereid is mals, zacht en sappig. Met dit kooktoestel kunt ook u koken als de chefs van de beste restaurants. U kunt de cooker gebruiken in elke container die meer dan 15 cm diep is. Het fornuis is gemaakt van roestvrij staal. Het LCD-scherm geeft u informatie over de huidige temperatuur. U kunt een timer instellen tot 99 uur en de nauwkeurige temperatuurregeling zorgt ervoor dat u altijd de juiste temperatuur krijgt voor het soort bereiding dat u doet. Het universele kooktoestel Steba is mobiel, compact en gebruiksvriendelijk. Kook als een pro!
SPECIFICATIES
Externe afmetingen (h x b x d): 37,5 x 8 x 10,5 cm
Afmetingen verpakking (h x b x d): 40 x 10 x 12 cm
Gewicht instrument: 1,1 kg
Gewicht verpakking: 1 ,2 kg
Vermogen: 800 W
Kooktoestel: dompelaar
Watercirculatie: 0,8 l/min
Timer: tot 99 uur
Materiaal: roestvrijstalen behuizing, duurzaam plastic
Kleur: zwart, roestvrij staal
VOORDELEN EN NADELEN
|
|
![]() |
Hogere aankoopprijs |
PRAKTISCHE TIP
De Sousvide dompelkoker Steba kan worden gebruikt in elke container met een diepte van 15 cm of meer.
De SV 50 verwarmt 20 l water tot 56 °C met een nauwkeurigheid van ongeveer 0,5 °C in 45 minuten.
Geschikt voor de kachel: GEEN
Geschikt voor de oven: NEE
Vaatwasserbestendig: NEE
En hoe werkt het eigenlijk?
De Sous Vide methode is al decennia lang het geheim van de beste koks, maar nu is het beschikbaar voor alledaagse gebruikers. Het is de bereiding van voedsel bij lagere temperaturen in een vacuüm.
![]() |
![]() |
![]() |
||
---|---|---|---|---|
|
Zavakuovat | Lichtjes koken | ||
Vlees dat onder vacuüm is bereid, behoudt al zijn natuurlijke smaken. Maar als je het goed kruidt, zal de smaak van de kruiden het hele vlees doordringen. |
Het belangrijkste moment van de hele procedure - stofzuigen. Deze stap zuigt de lucht uit de zak, sluit hem af en voorkomt dat de smaken en aroma's tijdens het koken de zak verlaten |
Bij deze methode worden de ingrediënten langer, zachter en op een lagere temperatuur gekookt. Als u bijvoorbeeld rundvlees medium rare wilt, mag u de temperatuur van 56,5°C niet overschrijden. |
Additional parameters
Category: | Sous-vide kokers |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1.3 kg |
EAN: | 4011833302502 |
Stuks in een set: | 1 ks |
Product type: | Sous-vide vacuümkoker |
Margin: | A |
K překladu: | CZ AUTO |
Producent: | Steba |
Margin-category: | C |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!