Zwilling Fresh & Save

Afbeelding
ZWILLING FRESH & SAVE
vers
tot 5 keer langer
Meer smaak, minder afval
Winkel
Wist je dat ?
ikona
Een derde
van al het geproduceerde voedsel in de wereld wordt weggegooid.
ikona
37,4 kg
jaarlijkse voedselverspilling door 1 bewoner van een gemiddeld flatgebouw**
Hoe kun je niet verspillen?
Dure groenten en fruit hoeven niet langer in de vuilnisbak te belanden. Bewaar ze gewoon goed. Gooi ze niet weg - vacumeer ze.
Vacuümsysteem
Zwilling FRESH & SAVE
Afbeelding
Afbeelding
Langer vers
Houdt voedsel tot 5 keer langer vers. Een gehalveerde avocado wordt bijvoorbeeld in slechts 20 minuten bruin, maar in een vacuüm blijft hij 2 dagen goed.
Afbeelding
Meer smaak
Het eten is niet alleen vers en vers. Het vacuüm behoudt ook smaak, aroma, voedingsstoffen en vitaminen beter.
Afbeelding
Slim overzicht
Scan de QR-code en de mobiele app bewaakt de vervaldatum voor je.
Afbeelding
Sous-vide koken
Vacuümverpakt vlees of groenten worden gekookt in een waterbad bij een constante lage temperatuur. Het is dan zacht en behoudt zijn voedingsstoffen beter.
Neem een kijkje
Hoe gebruik je Zwilling FRESH & SAVE
Het verminderen van voedselverspilling is zo eenvoudig.

Bron: *Organisatie voor Landbouw en Voeding (FAO), **Mendel Universiteit, Brno, Tsjechië

7 items total
Vacumeerset FRESH & SAVE, 7-delig, wit, glas, Zwilling
110,43 €
ZW1002503
Vacumeerzakken FRESH & SAVE M, set van 10, helder, kunststof, Zwilling ZW1002489
Vacuüm-vershoudbak FRESH & SAVE S 350 ml, wit, glas, Zwilling
17,24 €
ZW1007720
Vacuümbus FRESH & SAVE M 1,1 l, wit, kunststof, Zwilling
25 €
ZW1002500
Vacumeerset FRESH & SAVE, 7-delig, Zwilling
108 € –23 %
82,60 €
ZW368070070
Vacuümbewaarbak FRESH & SAVE L 2,3 l, Zwilling
30,49 € –11 %
27 €
ZW368043000

Zwilling Fresh & Save verandert het spel als het gaat om oplossingen voor het bewaren van voedsel. Deze innovatieve collectie combineert geavanceerde technologie met een elegant design om uw voedsel langer vers te houden.

Het hart van Zwilling Fresh & Save is het vacuümafsluitsysteem. Met een simpele druk op de knop verwijder je de lucht uit de speciaal ontworpen bakjes en zakjes, waardoor de smaak en voedingsstoffen van je voedsel bewaard blijven. Zeg maar dag tegen voedselverspilling en hallo tegen langer vers blijven.

De Fresh & Save-collectie biedt verschillende containermaten, van kleine porties tot maaltijden voor het hele gezin. De veelzijdigheid van dit systeem betekent dat je het overal voor kunt gebruiken, van het bewaren van restjes tot het marineren van vlees. Het is een keukenhulpmiddel dat zich echt aanpast aan je levensstijl.

De luchtdichte afsluiting van het vacuümsysteem verlengt niet alleen de houdbaarheid van je eten, maar voorkomt ook vriesbrand. Je diepvriesproducten smaken net zo goed als op de dag dat je ze hebt ingeseald, waardoor je je maaltijden nog gemakkelijker kunt plannen.

De Fresh & Save app is een handige toevoeging aan deze collectie. Hiermee kun je de versheid van je opgeslagen items controleren en je maaltijden dienovereenkomstig plannen. Het is een digitale assistent die je routine in de keuken zal vereenvoudigen.

Kwaliteit staat voorop in de Zwilling Fresh & Save collectie. De bakjes en zakjes zijn gemaakt van BPA-vrije materialen, wat de veiligheid van je voedsel garandeert. Het elegante design maakt ze ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Kortom, Zwilling Fresh & Save is een revolutionaire oplossing voor voedselopslag die technologie en design combineert om u te helpen voedselverspilling te verminderen en te genieten van verser voedsel. Het is een veelzijdig, kwalitatief hoogstaand systeem dat de manier waarop u uw voedsel bewaart en bewaart zal veranderen. Verbeter vandaag nog uw keuken met het Zwilling Fresh & Save systeem.