Decoratieve buitenverlichting

5 items total
Gelbrander LUNA 24 cm, zwart, Blomus
Gelbrander LUNA 24 cm, zwart, Blomus
Online op voorraad (28 pcs)
84,61 €
BM65390
Draagbare tafellamp LITO M 30,5 cm, LED, granietgrijs, staal, Blomus
New
131,58 €
BM67053
Draagbare tafellamp LITO M 30,5 cm, LED, zijdegrijs, staal, Blomus
New
131,58 €
BM67052
Draagbare tafellamp LITO M 49 cm, LED, granietgrijs, staal, Blomus
New
BM67056
Draagbare tafellamp LITO M 49 cm, LED, zijdegrijs, staal, Blomus
New
179 €
BM67055

Decoratieve buitenverlichting - stralende tuinen en schitterende patio's2

Wat zijn decoratieve buitenlampen?

De decoratieve buitenverlichting verwijst naar vast kunstlicht voor buiten dat wordt gebruikt om buitenruimtes zonder dak, zoals bomen, tuinen, veranda's of opritten te verlichten.

Deze lampen worden ook gebruikt om de visuele prestaties van mensen die buiten actief zijn te behouden of te verbeteren, naast het verfraaien van de omgeving. Op de website Kulina hebben we met een gerust hart authentieke merken decoratieve verlichting, zoals Blomus en Seletti.

Bij welke gelegenheid kan ik decoratieve buitenverlichting gebruiken?

Decoratieve buitenverlichting geeft schoonheid en energie aan elke buitenruimte, of het nu voor speciale gelegenheden is of om er regelmatig van te genieten. Ze kunnen bijvoorbeeld tijdens feestdagen zoals Kerstmis, Kwanzaa, Chanoeka, Diwali en oudejaarsavond, maar ook voor feesten, festivals en bruiloften worden gebruikt om een vrolijke en uitnodigende sfeer te creëren.

Deze lampen maken buitenruimtes betoverender door een vleugje betovering en esthetiek toe te voegen. Ze maken patio's en tuinen esthetischer en aantrekkelijker voor dagelijks gebruik.

Om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, kan je decoratieve buitenverlichting rond bomen wikkelen, over pergola's draperen of langs wandelpaden plaatsen.

Hoe installeer ik decoratieverlichting voor buiten?

Nadat je de gewenste lampen hebt gekozen, kun je gemakkelijk decoratieve buitenverlichting installeren met behulp van de onderstaande tips:

  • Bepaal ankerlocaties voor strijklichten, zoals bomen, palen of gebouwen, waar je ze kunt bevestigen. De lampjes moeten worden bevestigd met haken of clips.
  • Je kunt haken of kettingen gebruiken om lantaarns of andere hanglampen aan pergola's, terrasoverkappingen of andere geschikte structuren te bevestigen.
  • Zorg ervoor dat de lampen op de juiste plaats en afstand staan om de gewenste uitstraling te krijgen.

Hoe kan ik mijn buitenlampen beschermen?

Het gebruik van weerschilden is een van de fantastische strategieën om je tuinverlichting te beschermen. Je lampen worden beschermd tegen vocht en guur weer door weerschilden. Je buitenarmaturen kunnen ook worden beschermd door dozen die lichtschilden worden genoemd en die ook kunnen worden gebruikt om licht dat uit een bepaalde hoek komt te heroriënteren. Lichtschermen kunnen helpen om te felle verlichting op één plek te beperken en bieden daarnaast bescherming voor je dure buitenarmaturen.

Je kunt andere lampen kopen op Kulina, zoals lantaarns voor buiten, tafellampen voor buiten en nog veel meer. Bekijk het hier.