Customer support:info@kulina.nl

Japanse messen

62 items total
Japans mes SANTOKU 5000FCD 18 cm, Miyabi
Japans mes SANTOKU 5000FCD 18 cm, Miyabi
Online op voorraad (1 pcs)
253 €
MB34684181
Japans Gyutoh mes 5000FCD 20 cm, Miyabi
Japans Gyutoh mes 5000FCD 20 cm, Miyabi
Online op voorraad (2 pcs)
253 €
MB34681201
Japans vleesmes 5000FCD GYUTOH 24 cm, Miyabi
291 €
MB34681241
Japans groentemes SHOTOH 5000MCD 13 cm, Miyabi
362 €
MB34372131
Japans snijmes SUJIHIKI 5000MCD 24 cm, Miyabi
502 €
MB34378241
Japans Shotoh mes 5000MCD 67 13 cm, esdoornhout, Miyabi
387 €
MB34400131
Japans snijmes SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, esdoornhout, Miyabi
502 €
MB34400241
Japans snijmes SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
192 €
MB33950241
Japans broodmes 5000MCD 23 cm, Miyabi
Japans broodmes 5000MCD 23 cm, Miyabi
Online op voorraad (3 pcs)
502 €
MB34376231
Japans groentemes SHOTOH 5000MCD 14 cm, Miyabi
373 €
MB34381141
Japans Gyutoh mes 5000MCD 24 cm, Miyabi
Japans Gyutoh mes 5000MCD 24 cm, Miyabi
Online op voorraad (4 pcs)
527 €
MB34373241
Japans mes SHOTOH 5000FCD 9 cm, MIYABI
Japans mes SHOTOH 5000FCD 9 cm, MIYABI
Online op voorraad (1 pcs)
150 €
MB34680091
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger
159 €
DNGR8594195884092
Japans broodmes 6000MCT 23 cm, Miyabi
Japans broodmes 6000MCT 23 cm, Miyabi
Online op voorraad (1 pcs)
323 €
MB34076231
Japans Santoku mes 4000FC 18 cm, Miyabi
Japans Santoku mes 4000FC 18 cm, Miyabi
Online op voorraad (1 pcs)
180 €
MB33957181
Japans Santoku mes 17 cm, Victorinox
Japans Santoku mes 17 cm, Victorinox
Online op voorraad (>5 pcs)
87,99 €
VN6852017G
Japans groentemes SHOTOH 6000MCT 13 cm, Miyabi
226 €
MB34072131
Groentemes SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger
115 €
DNGRKHOK7C
Santoku mes 5000MCD 18 cm, Miyabi
Santoku mes 5000MCD 18 cm, Miyabi
Online op voorraad (2 pcs)
514 €
MB34388181
Koksmes SAMURAI 20 cm, Dellinger
Koksmes SAMURAI 20 cm, Dellinger
Online op voorraad (>5 pcs)
131 €
DNGRSXLKHP8
Japans vleesmes GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, esdoornhout, Miyabi
514 €
MB34401201
Japans Santoku mes 5000MCD 67 18 cm, esdoornhout, Miyabi
514 €
MB34404181
Japans mes SHOTOH 13 cm, bruin, Lion Sabatier
24,19 €
LS3502346
Koksmes BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH167
Up
More products

Japanse messen: Een combinatie van traditie en precisie

Japanse messen worden wereldwijd geprezen om hun uitzonderlijke scherpte, lichtheid en esthetisch design. De productie ervan is gebaseerd op een lange traditie van de smidse, die zich in Japan eeuwenlang heeft ontwikkeld. Deze messen zijn ontworpen om maximale precisie en efficiëntie tijdens het snijden te bieden. Hierdoor zijn het onmisbare hulpmiddelen in elke keuken.

Lees ook

Kenmerken van Japanse messen

  • Scherpte – dankzij het gebruik van hardere staalsoorten hebben Japanse messen een uitzonderlijke scherpte, waardoor ze zeer precies snijden.
  • Lichtheid – de dunnere lemmeten en ergonomische handgrepen zorgen voor eenvoudige bediening en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik.
  • Esthetiek – vaak zijn ze gemaakt van damaststaal, wat er stijlvol uitziet. Ze zijn soms ook versierd met traditionele Japanse smeedtechnieken. Daardoor zijn Japanse messen niet alleen functionele hulpmiddelen, maar ook kunstwerken.

Topmerken van Japanse messen

Bij de keuze van een Japans mes is het belangrijk om je te richten op beproefde merken die traditioneel vakmanschap combineren met moderne technologieën:

  • Dellinger – dit merk biedt een breed scala aan messen, geïnspireerd op de Japanse cultuur. Hun messen zijn van hoge kwaliteit, scherp en duurzaam. Ze zijn ideaal voor professionele koks en enthousiaste kookliefhebbers.
  • Miyabi – een bedrijf dat Duitse engineering combineert met Japans vakmanschap. De messen van Miyabi staan bekend om hun uitzonderlijke scherpte, precisie en esthetische design.
  • Yaxell – een Japanse fabrikant met een lange traditie. De messen van Yaxell zijn populair bij professionele koks over de hele wereld. Yaxell combineert traditionele smedtechnieken met moderne materialen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en uitstekende prestaties van hun messen.

Tips voor het kiezen van een Japans mes

  • Type mes – overweeg waarvoor u het mes het meest gaat gebruiken (bijv. Santoku voor universeel gebruik, Nakiri voor het snijden van groenten).
  • Materiaal van het lemmet – kies messen van kwaliteitsstaal dat een lange levensduur en gemakkelijk slijpen garandeert.
  • Handvat – de ergonomische vorm en het hoogwaardige materiaal van het handvat zorgen voor een comfortabele grip en veilige hantering.

Investeren in een hoogwaardig Japans mes loont niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua esthetiek en lange levensduur. Met deze messen wordt elke kookbeurt een plezier en kunt u professionele resultaten in uw keuken behalen.​