Customer support:info@kulina.nl

Japanse messen

64 items total
Santoku mes 5000MCD 18 cm, Miyabi
Santoku mes 5000MCD 18 cm, Miyabi
Online op voorraad (2 pcs)
514 €
MB34388181
Japans mes SANTOKU 5000FCD 18 cm, Miyabi
Japans mes SANTOKU 5000FCD 18 cm, Miyabi
Online op voorraad (2 pcs)
253 €
MB34684181
Japans vleesmes 5000FCD GYUTOH 24 cm, Miyabi
291 €
MB34681241
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger
159 €
DNGR8594195884092
Japans koksmes SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
Japans koksmes SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
Online op voorraad (3 pcs)
353 €
DNGRSXL9309
Koksmes CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
Koksmes CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
Online op voorraad (>5 pcs)
178 €
DNGRSXLKH108
Japans Santoku mes 7000D 18 cm, Miyabi
Japans Santoku mes 7000D 18 cm, Miyabi
Online op voorraad (2 pcs)
257 €
MB34544181
Koksmes GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5cm, Dellinger
127 €
DNGRKH166
Japans tantomes RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
Japans tantomes RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
Online op voorraad (4 pcs)
104 €
FDCK8175321
217802 santoku nuz petty kanetsugu zuiun kiwami 18 cm cerna dellinger
Nieuw bij
336 €
DNGR9503
Japans koksmes KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger
61,84 €
DNGRSXL2005
Japans snijmes SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
192 €
MB33950241
Japans Gyutoh mes 5000FCD 20 cm, Miyabi
Japans Gyutoh mes 5000FCD 20 cm, Miyabi
Online op voorraad (2 pcs)
253 €
MB34681201
Japans vleesmes GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
257 €
MB34543201
210421 japonsky nuz okami 15 cm cerna dellinger
Japans mes OKAMI 15 cm, zwart, Dellinger
Online op voorraad (2 pcs)
47,56 €
DNGR8594195889288
Japans mes SHOTOH 13 cm, bruin, Lion Sabatier
24,19 €
LS3502346
Japans Santoku mes 17 cm, Victorinox
Japans Santoku mes 17 cm, Victorinox
Online op voorraad (>5 pcs)
87,99 €
VN6852017G
Groentemes SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger
115 €
DNGRKHOK7C
Koksmes BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5cm, Dellinger
127 €
DNGRKH164
Koksmes BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH167
Japans mes NAKIRI CLASSIC IKON 17 cm, Wüsthof
158 €
WU1030332617
Japans groentemes SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
193 €
MB34072091
Japans mes RESIN FUTURE 15 cm, rood, Dellinger
71,56 €
DNGRH192
Japans Santoku mes 5000MCD 67 18 cm, esdoornhout, Miyabi
514 €
MB34404181
Up
More products

Japanse messen: Een combinatie van traditie en precisie

Japanse messen worden wereldwijd geprezen om hun uitzonderlijke scherpte, lichtheid en esthetisch design. De productie ervan is gebaseerd op een lange traditie van de smidse, die zich in Japan eeuwenlang heeft ontwikkeld. Deze messen zijn ontworpen om maximale precisie en efficiëntie tijdens het snijden te bieden. Hierdoor zijn het onmisbare hulpmiddelen in elke keuken.

Lees ook

Kenmerken van Japanse messen

  • Scherpte – dankzij het gebruik van hardere staalsoorten hebben Japanse messen een uitzonderlijke scherpte, waardoor ze zeer precies snijden.
  • Lichtheid – de dunnere lemmeten en ergonomische handgrepen zorgen voor eenvoudige bediening en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik.
  • Esthetiek – vaak zijn ze gemaakt van damaststaal, wat er stijlvol uitziet. Ze zijn soms ook versierd met traditionele Japanse smeedtechnieken. Daardoor zijn Japanse messen niet alleen functionele hulpmiddelen, maar ook kunstwerken.

Topmerken van Japanse messen

Bij de keuze van een Japans mes is het belangrijk om je te richten op beproefde merken die traditioneel vakmanschap combineren met moderne technologieën:

  • Dellinger – dit merk biedt een breed scala aan messen, geïnspireerd op de Japanse cultuur. Hun messen zijn van hoge kwaliteit, scherp en duurzaam. Ze zijn ideaal voor professionele koks en enthousiaste kookliefhebbers.
  • Miyabi – een bedrijf dat Duitse engineering combineert met Japans vakmanschap. De messen van Miyabi staan bekend om hun uitzonderlijke scherpte, precisie en esthetische design.
  • Yaxell – een Japanse fabrikant met een lange traditie. De messen van Yaxell zijn populair bij professionele koks over de hele wereld. Yaxell combineert traditionele smedtechnieken met moderne materialen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en uitstekende prestaties van hun messen.

Tips voor het kiezen van een Japans mes

  • Type mes – overweeg waarvoor u het mes het meest gaat gebruiken (bijv. Santoku voor universeel gebruik, Nakiri voor het snijden van groenten).
  • Materiaal van het lemmet – kies messen van kwaliteitsstaal dat een lange levensduur en gemakkelijk slijpen garandeert.
  • Handvat – de ergonomische vorm en het hoogwaardige materiaal van het handvat zorgen voor een comfortabele grip en veilige hantering.

Investeren in een hoogwaardig Japans mes loont niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua esthetiek en lange levensduur. Met deze messen wordt elke kookbeurt een plezier en kunt u professionele resultaten in uw keuken behalen.​