Customer support:info@kulina.nl
148 items total
Koekenpan DIAMOND LITE 28 cm, voor inductie, met afneembaar handvat, WOLL WL1528DPI
Wok DIAMOND LITE 30 cm, voor inductie, afneembaar handvat, titanium, WOLL WL11030DPI
Crepe-pan DIAMOND LITE 26 cm, afneembare steel, titanium, WOLL
92 €
WL1226DPS
Crepe-pan DIAMOND LITE PRO 26 cm, roestvrijstalen steel, titanium, WOLL WL2226DLP
Sauteerpan TITANIUM NOWO 28 cm, voor inductie, afneembare steel, titanium, WOLL WL1728IL
Crepe-pan DIAMOND LITE 26 cm, voor inductie, afneembare steel, titanium, WOLL WL1226DPI
Sauteerpan DIAMOND LITE 32 cm, afneembare steel, WOLL
145 €
WL1732DPI
Wok DIAMOND LITE 26 cm, voor inductie, titanium, WOLL
Outlet
103 €
WL1026DPI
Pannendeksel 28 cm, glas, WOLL
Pannendeksel 28 cm, glas, WOLL
Online op voorraad (>5 pcs)
18,49 €
WLS28M
Grillpan TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, voor inductie, afneembaar handvat, WOLL WL16281IL
Vispan TITANIUM NOWO 38 x 28 cm, voor inductie, afneembaar handvat, WOLL
Outlet
WL1538IL
Wok DIAMOND LITE PRO 32 cm, roestvrijstalen steel, titanium, WOLL
125 €
WL21032DLP
Koekenpan met anti-aanbaklaag DIAMOND LITE 24 cm, titanium, WOLL
79,99 €
WL524DPS
Grillpan DIAMOND LITE PRO 28 x 28 cm, roestvrijstalen handvat, titanium, WOLL
Outlet
WL26281DLP
Serveerpan TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titanium, WOLL
104 €
WL6282N
Up
More products

Koekenpannen - hoe kiest u de juiste?

Koekenpannen zijn net als kookpannen en messen essentiële keukenbenodigdheden. Als u zich afvraagt welke pannen u echt nodig heeft, welke soorten pannen het beste zijn en welk materiaal het beste is voor een pan, kijk dan wat we voor u hebben of bekijk onze complete gids over koekenpannen hier. Het kopen van de juiste pannen voor uw keuken hangt af van veel factoren, zoals wat voor soort voedsel u meestal bereidt, hoe vaak u kookt, wat voor soort fornuis u gebruikt, wat uw kookstijl is en voor hoeveel mensen u meestal kookt. Als u echter overweegt om een basisuitrusting voor uw keuken te kopen, moet u beginnen met de volgende 4 pannen:

4 essentiële pannen voor iedere keuken

  1. kleine koekenpan voor gebakken eieren, roerei, pompoenpitten roosteren voor uw salade of andere kleine gerechten of kleine taken die u in uw keuken moet doen.
  2. universele koekenpan met een afmeting die geschikt is voor uw gezin.
  3. pan met antiaanbaklaag voor delicatere gerechten zoals eieren, crêpes, pannenkoeken, groenten, kip en vis, die op middelhoog en laag vuur kunnen worden gebakken.
  4. diepe sauteerpan voor gerechten als risotto, stoofschotels en eenpansgerechten (stoofschotels, curry's, enzovoorts).

Zoals we al zeiden, hangt het kiezen van de juiste pannen voor uw keuken ook af van wat u gewoonlijk bereidt. Koop een gietijzeren grillpan als u van gegrilde groenten of steaks houdt. Kies een crêpe- of pannenkoekenpan als uw gezin in het weekend graag een zoet ontbijt eet. En als u van de Aziatische keuken houdt, wilt u misschien ook een wok kopen die zeer nuttig zal zijn bij het bereiden van roerbakgerechten.

Welke merken pannen zijn het beste?

Bij Kulina vindt u tal van hoogwaardige merken voor kookgerei en premium pannenfabrikanten. Het is erg belangrijk om een betrouwbare pannenfabrikant te kiezen, aangezien voedselveilige materialen van topkwaliteit zowel de duurzaamheid van de pan als de resultaten van uw culinaire experimenten beïnvloeden. Onder de merken die bij Kulina verkrijgbaar zijn, vindt u bekende fabrikanten als De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax en Mauviel. U kunt kiezen uit losse pannen of een pannenset met pannen van verschillende maten. Hoe zorgt u voor uw koekenpannen? Als u geld heeft geïnvesteerd in een pan van goede kwaliteit, zorg er dan op een gepaste manier voor, zodat u hem lang en gezond kunt gebruiken. Hoe moet u een koekenpan onderhouden? Volg deze eenvoudige regels om er lang plezier van te hebben:

  • gebruik geen metalen keukengerei in uw pannen met antiaanbaklaag.
  • was uw pan altijd met de hand af, zonder schoonmaakmiddelen of schuursponsjes.
  • droog de pan onmiddellijk af na het afwassen.
  • vermijd grote veranderingen qua temperatuur (houdt een hete pan nooit onder koud water).
  • probeer zure voedingsmiddelen en kooksprays uit spuitbussen te vermijden.
  • voor echt aangekoekt voedsel en moeilijk te verwijderen vlekken, schrobt u de pan met wat grof zout en olie, spoel af en veeg schoon.
  • smeer de pan na het drogen in met een dun laagje olie.
  • berg uw pannen goed op.